Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2013 09:00 - А-Б на личния успех в МЛМ
Автор: biznesvazmojnost Категория: Бизнес   
Прочетен: 964 Коментари: 0 Гласове:
0



МЛМ системата е почти уникална с това, че всъщност няма ограничения на приходите, които тя може да генерира. Но от друга страна, новият дистрибутор трябва да е наясно, че създаването на един проспериращ бизнес изисква сериозни и постоянни усилия. Дистрибуторите-новаци нанасят големи поражения, уверявайки Ви, че просто трябва да стоите със скръстени ръце и да чакате парите сами да дойдат при Вас!!!

В повечето случаи един МЛМ-дистрибутор започва да реализира значителни печалби едва след 1-2 понякога дори 5 години работа, в зависимост от личностните му качества, от качеството на вложените от него усилия и от мотивацията на хората в неговия екип.

Като се има предвид, че МЛМ организацията е отлична среда за развиване и усъвършенстване на личностните качества на всеки свой член, смело можем да кажем, че независимо от предварителната подготовка и умения, при сериозни, целенасочени и постоянни усилия, всеки МЛМ-дистрибутор може да изгради успешен и проспериращ МЛМ бизнес.

На първо място успехът в МЛМ изисква :

да бъдете обучаеми – да научите и да разбирате основните принципи на МЛМ. Усвоите ли тези принципи Вие сте изминали 25 % от пътя към успеха в МЛМ. Погрешно е схващането, че не е необходима специална квалификация, за да бъдеш успешен МЛМ маркетолог. Както във всяка професия, и тук знанията и уменията са важна част от успеха! Учете се от спонсора си.
Дори да сте способен и талантлив, можете да пропуснете завинаги шанса си за голям успех в МЛМ,ако попаднете на слаб спонсор. В този случай търсете литература, четете, ходете на образователни семинари, учете се от успешните спонсори от по-високите нива на Вашата МЛМ организация. Не позволявайте случайността да попаднете на слаб или неподходящ спонсор да Ви отнеме правото на успех в МЛМ.;

да се научите да обучавате привлечените от Вас хора в мрежата – това Ви гарантира изминаване на 75 % от пътя към големия успех в МЛМ;
да се научите да обучавате привлечените от Вас хора в мрежата какте самите да обучават привлечените от тях хора в мрежата. Когато усвоите тези умения Вие сте изминали 100 % от пътя към успеха в МЛМ! Вие сте на ВЪРХА!
ВНИМАНИЕ – ВЪРХЪТ Е ВЕТРОВИТО МЯСТО ! image

ПАЗЕТЕ СЕ ДА НЕ ВИ ИЗДУХАТ ! image

Едно нещо, което всеки МЛМ лидер знае, е, че неговият успех е пряко зависим от успеха на мъжете и жените в неговата организация. В този смисъл, за да бъдете успешни в МЛМ на първо място трябва да се научите Вие самите да създавате други успешни в МЛМ, т.е. да се научите да се „умножавате”. Да се освободите от завистта и ревността към успеха на хората, които сте привлекли в МЛМ. Да се радвате и с всички сили да стимулирате техния успех, защото именно техният успех е основата на Вашия собствен успех!

На второ място успехът изисква:

знания и компетентност;
добра репутация и авторитет;
упоритост и увереност;
енергичност и решителност;
положително и оптимистично отношение;
етика и др.
Ето защо огромен брой хора, които мислят за МЛМ като за една схема „за бързо забогатяване”, ще бъдат разочаровани и ще се откажат още през първата година.

Впрочем, едно полезно нещо, което трябва да знаете за парите. Те са само символ на покупателна способност. Сами по себе си те не могат да направят нищо. Така че когато работите, не се съсредоточавайте върху парите. Обърнете внимание на това, което искате да имате, да правите и да бъдете!
Източник : http://aloeveraflp.hit.bg/academy_8.htm



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: biznesvazmojnost
Категория: Бизнес
Прочетен: 42562
Постинги: 24
Коментари: 5
Гласове: 44
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031